Review Microsoft Word Flow - iOS

Review Microsoft Word Flow - iOS

Microsoft a lansat un nou produs software pentru utilizatorii de iPhone Word Flow Keyboard pentru iOS.

Prin aceasta noua tastatura software Microsoft ofera multiple functionalitati utilizatorilor de dispozitive care ruleaza iOS (iPhone sau iPad). Printre cele mai importante amintim utilizarea cu o singura mana, predictia textului si chiar functia de swipe.

La fel de importanta este si functia de corectie automata a textului, dublata de aspectul in forma de arc ce imbuntatateste experienta utilizatorului care foloseste o singura mana.

Microsoft Word Flow este unul dintre produsele rezultate din programul Microsoft Garage Incubator si este disponibila gratuit pe iTunes Store.

Pentru a folosi Word Flow ca tastatura pe dispozitivul tau iOS trebuie ca dupa ce ai descarcat si instalat aplicatia (de pe iTunes Store) sa mergi in meniu la sectiunea SETTINGS, apesi aici ADD NEW KEYBOARD, selectezi HUB KEYBOARD si acorda-i acces la sistemul de operare.

Concluzii

Desi procedura de instalare si activare a tastaturii Word Flow poate parea destul de anevoioasa exista si o veste buna: trebuie sa o faci doar o singura data.
Dupa aceea nu trebuie decat sa te bucuri de toate facilitatile pe care ti le pune la dispozitie si crede-ne nu sunt putine!